SKOLSTART!

Tjooo peps!

Idag är det dagen jag hatar, åååh... Fan oxå, ja Idag börjar jag Iv på Balderskolan och det kommer suga apa blablablablablabla...... OSV.

MITT RUM ÄR KLART BTW!!! ååh det blev sjukt bra, i LOVE it.
Bara saker som ska upp på väggarna och måste köpa en matta och ben till sängen(A)...
Har jag sagt att jag älskar mitt rum?.. :) Hahah nog om de, Jag är inte pepp på skolan. Menar vafan om jag bara ska ha skola 2 dagar i veckan och iofs praktik resten.. men vafan ska jag då gå skola för? kan jag inte ha hem skolning då? xD

Fan jag hatar skola, tidiga mornar, buss jäveln o massa annat... Fan, haha aja får stå ut med de nu när skiten börjar.
Ska snart lubba iväg till bussen! Ha en bra dag folket!

PEACE!






God mogon btw....(A)

18 Augusti 2010. 00.24

Fy fusan vad dålig jag är på att uppdatera! Då menar jag verkligen dålig.
Kanske kan berätta om min ganska så härliga helg, va med Jonna och Tomas i... Fredags och vi for till lite spökhus, dock blev ingen rädd så de va som ingen grej. Sen så for vi hem och jag åkte hem till mig för att vara med Lollo, Jonna kände sig dissad och blev typ sur på mig, vi träffade massa folk i byn sen när jag packat my stuff och jag tvungade ut Lina för jag antog hon behövde det.
Sen såg jag och Lollo en fallande stjärna och sen for vi hem! Vi körde alltså 2 mil på moppe, jag trodde jag skulle dö. Klockan va efter 01.00...
Vi kom iaf fram och vi åt lite glass och gick och la oss.
Sen vaknade vi dagen efter av att Widde skulle hämta oss och köra oss till Pite. Ja exakt! Vi åkte till Pite, i hans lilla blå bil, utan AC!! OMG VAD VARMT DE VA! Men vi kom iaf fram! Ingen skada skedd.
Vi blev avsläppta på Västra kajen där vi skulle tillbringa våran natt. Lollos pappa kom, vi gick på toa och sen körde han oss till Nolia, Lollo betalade in oss och vi gick omkring där i några timmar, kollandes på husvagnar och annat skit innan vi bestämde oss för att promenera hem... Till husvagnen asså.
Vi kom fram och jag tror faktiskt vi gick på toa då också!
Sen gick vi och köpte en glass, satte oss vid bryggan och skrattade åt en fjortis som låg och ålade sig vid 2 båtar och pratade i telefon. hah ni skulle ha sett henne.
Vi åt och hade trevligt tills vi fick för oss att vi skulle meta! Vi cyklade till coop och köpte ett metspö och skulle fixa mask... Det gick åt helvete!! Jag menar vi cyklade minst 5 km för att hitta mask! Vi hittade ingen mack och vägrade gräva i jorden, så vi tog hundgodis och bröd!! XD
Vi fick inge napp och vi trötnade på fyllona som satt i båten och larvade sig så vi gick tillbaka till husvagnen, åt lite chips, såg lite tv innan vi gick och la oss.

Jag och Lollo låg dock och smsade lite innan vi somnade ;)
Dagen efter så vaknade vi ganska tidigt... Det blev då hemfärd och innan de åkte vi på Dollarstore. Jag va som en grinig gammal gubbe där inne och klagade på Lollo när hon stannade hela tiden, och sakta gick hon!
Men vi köpte lite onyttigheter och for hem, väl hemma så började vi ladda ner Sex and the city 2 och Eclipse. Vi såg första filmen men Eclipse funkade inte så jag såg lite O.C medans Lollo somnade... Sen stängde jag av datorn och gick och la mig jag med.
Jag vaknade vid klockan 7 eller nånting av att jag hade sånt magknip, kändes som om någon stack en kniv i min mage, fyfan jag grät nästan, det gjorde sååå ont!
Sen vaknade Lollo, drog upp mig och hon gick och duscha medans jag roade mig med att gå upp och ner för trappen!! XD
Sen ropade datorn på mig och jag såg Remember me medans Lollo kollade massa kataloger!
Sjukt bra film måste jag bara säga! Sjukt jävla bra.
Sen blev de lite mer springa innan jag såg ett halvft O.C avsnitt och sen skulle Lollo köra hem mig, hon övningskörde alltså och hennes mamma satt brevid, fick whiplersskador 2 ggr för hon råka lägga i 1:an ist för 4:an tror jag...

Ahh och idag sitter jag här, ont i ryggen har jag och har tillbringat min dag med att tvätta pappas bil! riktigt fin blev den(A)...Nöjd? Jaa! :D
Så nu ska mamma betala lite räkningar och jag ska se vad resten av min kväll har att bjú på.

Puss å kram natti!

Tenerife here we come!! (15/2)

Ojoj!!
Vilken jävla kväll igår alltså! :/
Kunde ha varit roligare faktiskt. Det slutade lite konstigt men annars va det okej.
Jag kom hem och mamma och pappa hade låst ut mig faktiskt! Men en jävla tur att dom inte hader låst lill stugan för de va där jag sov inatt. Det va skitkallt och jag ville dö men som sagt jag klarade mig annars skulle jag ju inte suttit här, ellerhur!

Jag fick nyss reda på att resan är bokad och jag vet datumet! :D:D:D
Vi åker den 15 februari, inte bara ett datum utan jag fyller 17 år då!!! :D:D Så vi åker till Spanien, Teneriffa och bor på Hollywood mirage! Det kommer bli UNDERBART eftersom vi får typ nå VIP kort och vi får besöka alla hotell, bada i alla poler, använda alla gym osv... Vi åker oxå gratis överallt vart vi åker! :)
Det kommer bli så jävla underbart och jag längtar som satan. Det är endå inte såååå många veckor kvar. Jag och Jonna i spanien! DET KOMMER SPÅRA! :D:D
Älskar dig Jonna u know it! :)

Nä men nu ska jag ta en alvedon och lyssna på lite musik! :)

Kisses//Claudia

Rubrik, vad är det? :)

Jaha en ny dag då? :)

skriver dock inte om den timmen som gått på nya dagen utan fortsätter på den gammla innan jag går och lägger mig!
Vi for till strängnäs idag och handlade lite små saker på karlssons. Jävligt dåligt utbud!.... FAKTISKT! :)
Nä men sen åkte vi en sväng till Jysk där jag hittade en lampa för en väldigt billig peng, och såklart kommer den få en plats i mitt nya rum i btk.

Nä men har gått en sväng här i Flen medans jag pratade med favoritbrudeN i telefonen! Gick dock lite vilse innan jag virrade mig hem igen och där slutade samtalet och nu sitter jag här igen,famför datorn... MIN dator! eftersom min andra dator gick sönder så fick jag farfar´s gammla. Den e snabbare än mammas dator och då är den snabb! :)
Det är inte den nyaste datorn men huvudsaken är att jag har en ellerhur! :) OCH att den funkar utan problem! :)
Nä men blir nog att ta med mig datorn upp och lägga mig där och kolla lite till innan jag somnar. Om jag nu gör det!

Vill hem till min vovve och famförallt Jonna!! :D:D:D Och Lollo! fan jag blir galen utan er brudar! :(

Och nu! nu jävlar är det bestämmt. Jonna följer med till Spanien i en vecka! vi far i Februari! :)
Antar det blir vid min födelsedag. När det är som kallast och jävligast i sverige! :)
Vi ska bo på Hollywood mirage---->(klickbar)
Det kommer bli as kul och jag längtar så jävla mkt!!! :D:D:D:D:D:D
Menmen, nu ska jag ta och ta mig upp till sängen annars kommer det aldrig hända!

Puss å kram alla! :)

//Claddz

i love it.

Hahah dagen avslutats med ett inlägg här!

Jag läste nyss att jag e fjortis, och hycklare! haha har folket tråkigt liv eller? Jag e inte fjortis. Vill ni se en fjotis kolla på min bff Jonna! :) Hon vet att jag tkr hon e fjortis, men hon är söt endå! Rgt?
Nä men jag e ju på semester, en liten semester här i Sthlm/flen... Dock är jag förbannat sjuk nu! Om inte annat så e jag förkylld nå jävulskt!

Bor hos Farmor och Farfar nu i Flen och såklart ska dom bo granne med värsta snygga killarna! Måste vara kring 16-17 den killen. Han ser förbannat bra ut!

Menmen fuck life! Igår va vi och Shoppa!! fick med mig en klänning en kjol och en tjocktröja och det blev inte så mkt pengar, jo sen köpte farmor och farfar en body butter åt mig! I love life!
Nu ska jag nog gå och se tv med alla dom andra och sen krypa ner i sängen och kanske skicka ett sms eller två...(vi alla vet att de blir fler!!!!!... :( )

Men nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva här igen, jag har dock sagt de några gånger!!!

Kisses// Claudia