Jobb jobb jobb...Telefonsamtal, brev.... Ångest

Tjoooo!!
När jag just börjat jobba, skulle göra lite våfflor... Det strömmade in beställningar på just det idag! Då ringer mamma... Kunde hon inte valt nå mer passande tillfälle!?
Aja kom till saken. Jag hade fått hem ett brev från NTI- gymnasiet i umeå. Sjukt nice tänkte jag och mamma nämnde att de va antagningsbeskedet. Jag tänkte att ja, jag tar mig aldrig in.. Det gjorde jag inte heller men vill ta mig in, så nu jävlar ska jag, på mina lediga dagar plugga matte och packa. Matten ska komma i första hand om jag verkligen vill ta mig in villket jag vill!
HAr hört om den blivande klassen som ska börja i ume, ja på NTI... bara... hm, ska säga det snällt. Icke normala folk. Ja, typ FJÖRTIZAR som lägger till z:an och sånt i varenda mening, hoppas då fan inte dom är extrema. Och här kommer det roliga, det är killar... Fjortisa killar... KAN DET BLI VÄRRE?... Aja jag kan hoppa över och gå med Teå ist. Awesome! nä men hoppas dom inte är extrema eller nånting. Hoppas för det första att jag tar mig in! vill verkligen det. Insåg det när de va 2 veckor kvar av skolan. Inte så awesome.

Hoppas hoppas hoppas att jag klarar provet och tar mig in, jag vill verkligen!

GR8!!! :D:D

Solen har nyss gått ner och det är dax för mig att bege mig till sängen, hoppas vi drar in mer pengar imorgon än idag! :)

Har haft en förbannat skön och stilla kväll även om jag trodde Jonna skulle komma men lika bra att hon inte kommer med tanke på att jag jobbar imorgon... och övermorgon! så på Onsdag håller jag och Jennifer åberg ställningarna på hembygdsområdet! :D:D
Titta förbi vettja! :D

Nä men hörde nyss av en brud som jag va med som liten, hon skickade en bild på mig och henne när vi umgicks på Ersboda!
Hennes blogg kan du läsa HÄR.
Nu säger jag godnatt och här kommer bilden! erkänn vi va söta. Eller liknande! ;)

Ja, det ÄR jag i röd tröjja! (A)

GODNATT!!♥

Chill... För chill....

Tjo alla!

Idag har det varit förjävla chill, mycket prat och lite verkstad.
Ja jag började jobba idag. Det va förbannat lite folk och vi jobbade typ i 2-3 timmar och solade resten. och vi började 11.00 och slutade 18.00, även om vi fick sluta lite tidigare pga att det inte va nå folk.

Men ja, jag jobbar då på sommar cafét här i burträsk på hembygdsområdet... Vill nog inte göra reklam för det så KOM INTE DIT! bara chill att slippa göra nånting. Lite långtråkigt när man inte har NÅNTING att göra men det funkar.
Jobbade idag med Jennifer Åberg och Bobby sörgård. Bobby sprang omkring med en slev och jagade fåglar när det inte va nå folk där.
Ja, har inte varit så mycket idag men vi sålde för ungefär 700 kr. Fett nice.

Sen har vi pratat en hel del om OB tilläg och timlön, vi hängde eller vänta.... Bobby hängde upp sig på det, och Emmy ska ju jobba med oss. Men hennes kille har smittat henne så hon ligger typ hemma i halsfluss! inte alls nice :(

Samma tid imorgon. Inte alls nice.

Aja men nu ska jag sluta babbla bort eran tid och göra annat! :) byebye! :)

Idioter!!! :(

Tjo alla!
natten till idag va galen! pojkar från åbyn ringde och tyckte jag skulle komma på efterfest hos dom men eftersom jag inte varit på fest så tyckte jag att efterfest va överdrivet.
Jag pallade inte och när vi la på så tog det en halvtimme innan jag somnade så typ kvart i 6 somnade jag, inte härligt! :/

Men ikv ska jag fan sova! om jag så måste stänga av telefon.

Va på jobbet idag oxå, fick mitt schema och ja, det låter bra med tiderna men hur mkt i OB tilläg kommer vi få eftersom vi jobbar helg och kväll?
Måste kollas upp. jobbar imorgon klockan 11-18 tror jag. Blir awesome!

Nä men nu e jag sjukt trött och ska nog sova!

Puss å kram<3

WE ARE THE WORLD!♥

Hej alla, förlåt för den usla uppdateringen...Igen!

Har hänt en massa nu sen jag skrev sista gången :) Jag har gått ut grundskolan, varit med dom bästa, börjat sommarskola, och börjar jobba imorgon, eller idag om man ska vara uppriktig.
Började sommarskolan i Torsdags och fick en massa saker att göra för jag ska fan klara det här! Men har jag börjat jobba med dom där sakerna?... Nej det har jag inte och det är faktiskt lite tråkigt att jag inte brytt mig än, jag måste börja snart annars kommer det sluta med att jag inte kommer klara provet som kommer ta en halv/hel dag att göra så då måste jag ta ledigt från jobbet villket betyder mindre pengar, men hellre det än att gå IV.

Idag har det varit en ganska så bra dag iaf! med tanke på att jag vaknade klockan 3 när Tobbe ringde och bad med följa med och bada, hm... Nja jag ville sova vidare. Jonna for hem då och jag sov kanske 20 min till tills jag förstod va klockan va och klev upp, yrvaken som fan fick jag sms och telefonsamtal om att jag skulle följa med och bada...
Det va sjukt kallt i vattnet idag jämnfört med igår. Helvete vilken skillnad!

Iaf så for vi och badade och nu sitter jag här, kall, sjuk och trött...
Tror det blir en tidig kväll ikv med tanke på att jag ska va på jobbet klockan 2 imorgon. Se om jag kmr förskent eller om jag e AWESOME och kommer i tid.
Och med tidig kväll menar jag inge smsande efter 4. Blir att fylla på telefonen 7000 ggr efter att man fått lönen! Blir awesome iaf. Men nu ska jag lyssna vidare på musik och kolla runt på andra saker! :)

Btw så kom jag på att idag, eller igår va det 1 år sedan MJ dog, känns som en vecka sedan! vart tog tiden vägen?
r.i.p MJ, we miss u!

Nu ska jag kolla vidare! :):)

Kisses, Claudia

Heej!! :D:D
Idag va sista dagen med klassen, det kommer bli så tråkigt att lämna alla! Klassen är som en andra familj för mig och det kanske är någon annan och inte bara jag som känner så.
Men imorgon klockan 10 så börjar den långa timmen där det betyder att vi ska lämna varandra och inte ses när skolan börjar om!
På kvällen kommer vi ha middag och träffas sista gången innan skolavslutningen och ja... jag kanske kommer gråta!

Alla roliga stunder med er kommer jag sakna så grovt att jag vill bara gråta, Min andra familj kan man säga! :'(
Men har haft 4 sjukt härliga år med er och jag kommer alltid ha kvar våra minnen... Sjukt jobbigt att tänka på att vi sticker ifrån varandra imorgon! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


Nä men till roligare saker, hade sjukt kul idag när vi "pimpade" våran skrinda som vi ska åka på efter kyrkan, sjukt härligt!!!:D
Den blev sjukt pimpad och kommer sticka ut en hel del! :)
Nä men det va sjukt kul bara synd om hakkan och hans familj som måste plocka bort allt från den senare.
Nä men nu måste jag verkligen hitta en frisyr till imorgon! :D:D


KRAAAAAAAAM

Dear you...

Ojoj villken kväll!! :)
Började med att jag bar upp 20 stycken telgelpannor på min vind och det va huuur jobbigt som hälst!
Sen bad jag Tobbe komma och drog med honom in till byn, vi åkte till hans brorsa där jag typ blev våldtagen av Tobbe i köket och på balkongen när va va ut och tvär rökte!
Ojoj, sen ringde Jonna och både hon och G kom och vi drog ut efter ett tag. Jag åkte då med Tobbe typ hela tiden, vad håller på att hända?

Nä fan, sen åkte jag och Tobbe ner till vattnet för en så kallad "rökpaus" och jag frös fett mkt så jag strippade lite och drog av mig mina jeans shorts och tog på mig mina mjukis byxor! :D det gillas starkt!! :D:D
Måste fixa min älskling snart så jag kan köra! så jävla lamt att åka omkring bakom ngn annan! jag vill köra för fan!!!! :(jaojao!! måste kirra bensin oxå!Fan men det får funka endå antar jag:)

Nä men tror jag drar till stan imorgon och kollar på alla studentenbarn... Får se hur jag gör :)
Nä men nu ska jag gå och sova tror jag! :) Blev förföljd av polisen idag oxå! hihi är man busig så är man! ;)


Kisses!<3

One day i will come home to you! :D

Haloj haloj!
Sitter nu på skolan och väntaar på att klockan ska bli halv 3 så man kan fara med bussen till schtaaan och soolaa! ;)
Det blir fett nice och jag har bildbrist så jag va in på syrrans blogg och hittade en sjukt söt bild på henne´s dotter, mitt systerbarn med andra ord! :):):)

Saknar dom verkligen och hoppas vi ses i sommar efter att jag jobbat, läst upp betygen och ska till stockholm!! :D
Nä men ska nog ta och gå och fixa mig till stan nu! :) kraam :D



SÖTASTE ELLER!?!?!?!?!?!? :D:D:D:D:D

I will talk to you, but not now... In another life maybe.

LÅT MIG VARA NU!!! JAG SVARAR INTE OCH DÅ VILL JAG INTE HA MED DIG ATT GÖRA!! :'(
DET TAR SOM FAN ATT SÄGA DET, JAG SAKNAR DIG MEN JAG VILL INTE HA MED DIG ATT GÖRA. VILL JAG DIG NÅNTING SÅ HAR JAG DITT NR!!!! FATTAR DU DET? JAG PALLAR INTE HAR REDAN FÖRLORAT SÅ MYCKET VILL INTE FÅ TBX NÅNTING OCH SEN FÖRLORA DET IGEN, HELVETE ATT DU ALDRIG FÖRSTÅR...



In another life....

Ooh Fuck!

Haha sötaste barnet!!! Det här MÅSTE ni se! :D

Utöver dendär sjukt söta ungen så vill jag oxå ha en sån!!(Men om MÅNGA år!)
Nu tror jag att jag ska baka en kladdkaka och göra lite läxa som jag har till på Torsdag! är 3 prov jag ska göra för att få G i alla SO: ämnena...
Sjukt jobbigt jo jag vet! :/

Nä men hoppas ni har en bra kväll så seya senare!

If i can´t say it to you, who am i suppose to talk to then?

TjoTjo!! Eller ska man säga godmorgon?
Jag har varit vaken sen klockan 7 och duschat fikat och nu e jag väsrsta spiiiiiid!!!!
Ojojojojoj, nä fan det spårar lätt när jag har fått i mig frukost och redo att fara till skolan, asså jag e redo att fara till skolan! vad är det här? Vart tog Claudia vägen som bara ville ligga kvar i sängen och sova 5 min extra+5+5+5+5+5+5... Ja villket alltid blir kaos och jag blir ovän med mamma. Men nu e jag vaken och mamma sover, vovvarna sover oxå! vad har hänt med min familj!?

Nä men idag sätts betygen och jag vet redan att jag har kassa betyg men det behöver vi inte säga till någon! ;)
Tror faktiskt att jag ska orka fota det jag köpte i stan i förra veckan så ni får se, och en sneak and peak på mina avslutnings kläder!! :) Visst skulle det vara nice?

Nä, men nu ska jag ta och köra iväg till skolan så jag inte kommer förskent! :D
(kmr dryga framför spegeln så det händer endå)
Nä men hoppas ni får en bra dag idag! för jag känner på mig att min kommer vara sjukt bra! :D:D


Kisses<3

Okej nu har jag inte skrivit på länge pg...

Okej nu har jag inte skrivit på länge pga att jag inte haft nånting att skriva men nu jävlar! nu ska jag uppdatera mer och tror till och med att ni ska få se en tjuvtitt på mina kläder som jag ska ha på avslutningen! Kan ju nu säga rosa och svart... Det blir fett nice! Fuck måste sova nu om man ska hinna upp imorgon och duscha,får se hur det går. Om jag drömmer en lika härlig dröm ikv... Ojoj så nice den va säger jag bara. Men nu ska jag sova! Puss och kram:-)