RAGNARROCK

Jag skäms! Fy satan vad dålig jag är på att uppdatera!
Men nu ska jag komma igång igen när jag har trådlöst! ;)

Vad ska jag säga? vad vill ni veta...
Festade i helgen! Satan va bakis jag va i lördags.Och om en vecka är det dax igen... Måste bara fixa dricka.
Då är det ragnarrock konserten på mullberget!! BE THERE! 20 kr inträde det kommer bli awesome.

Men nu i helgen så är jag barnvakt åt systerbarnen för syster ska ut och fira sig själv, Hon fyllde 30 år i går. Älskade syster...... Ett år äldre, lite klokare och lite visare. men halva livet har inte gått än!
Så jag kmr nog sitta där med 2 barn, se ngt på tv och äta lite chips.... I min ensamhet! :(

Men imorgon har jag skola som vanligt, kommer nog bli bra, hade dock behövt hämtat min mattebok för jag sa att jag skulle ta hem och jobba men la in den i skåpet och kom inte på det fören när jag satt på bussen. CRAP!
Nä men ska nog ta och kliva upp nu och ta en macka eller nånting.

Kisses.

Lägenhet? Ja tack!

Godmorgon alla sömniga!

Idag e första dagen på praktiken! taggad? Jaaaaa!! :D
Kommer bli askul har jag bestämt mig för. Nä men typ!

Min buss går om 20 min och de är papi som kör denna gång! Jo, om de va ngn som inte visste så vet du nu. Min pappa kör buss, och snacka om att han e bra påre, jävlart btk-stan ksk 30 min! :D Men de är bara om han kör tom buss för han måste ju "vara försiktig" och "vara rädd om" dom andra i bussen när han har folk i den!! så jaaao. Ja åker  gratis buss! :D

Nä men nog om det, vill ha lägenhet nuuuuuu! Nog för att de blir lungt och jag får ensam tid för mig själv och för att då slipper jag passa bussar och skit för att ta mig till skolan. Så ngn ge mig en lägenhet i ske-å!

Jag e astrött men lyckades skriva allt dethär ändå. Snacka om att försöka.
Nä men nu ska jag störa folk som sover och sminka färdigt mig!

KISSES!

11 September....

Hej alla underbara!

Går kvällen slutade lite som den gjorde, och dagens ord... Hm hur ska vi uttrycka oss...? sliten som satan!Bakis och ont i huvve.
Skulle va en vanlig filmkväll men slutade med att vi for till Rei och Natascha drack lite, for vidare till stan. Där träffade vi bla. Simon å Jonathan... Kanske nå fler, vad vet ja?
haha som sagt, inte helt klar i huvet.
Jag klättrade upp på ett tak och tog mig inte ner, Tomas lyfte ner mig på et mer eller mindre smidigt sätt!

När jag skulle sova inatt blev de lite knas, Jonna sog hos sin bby, Natascha hos rei och jag på hans soffa! ;) dedu.
Jag har inte så mycket mer att säga... Bakis som sagt, drack 3 cider och lite sprit, om vartannat så va det kallt och jag va sjukt trött efter föregående kväll.

Den har jag inte heller berättat om!
Jag började dagen med skola, slutade med ett möte på musikfabriken... Sen for ja med Tim, Martin, Mångberg,Ludde och Frankebo till ske-åHamn för att dela ut flygblad... La dom i brevlådan såklart! De va fan sjukt jobbigt att gå egenom hela ske-åHamn men värt det...Slutade på ett lite udda sätt men ja.. De funkade ;) Dock så satt ja å Tim inne på SBB banken(tro ja den het) för vi frös liiiiiite! Jag ringde mitt ex och han mötte mig så SOV jag hos honom. Inget annat jag svär på mitt liv... Villket jonna inte trodde först.

Btw, idag är det typ 9 år sedan tvillingtornen stupade och väldigt många människor dog. Onödigt gjort men aja.... What to do?... ;)

Men nu e jag vaken, bakis och har ont i magen, typ som mensvärk. Men inte ändå. Det gör bara ont!
Åker snart hem och hoppas mamma inte läst det här. She will maybe kill me! (A)(A)

Gladabakiskramartiller!! :D:D
BYE!

Kisses

Jahja, Måste sova snart! Måste upp tidigt för att åka med bussen tin till stan för att snabbt ta mig till skolan för att fråga syon lite... ONÖDIGT!!! Jag e ju ledig! :(:(

Har nu varit ledigt onödigt mycket, jag vill ju fan börja skolan nu. Lära mig de jag behöver lära mig och sen börja linjen där jag vill gå lixom!
Nä, men ska nog sova nu. Börjar bli lite smått trött faktiskt.

Fick en fråga av Amanda ang ume. Haha de blev inte av. Blir nog nu när jag ska försöka ta mig in på lilja i Vännes. Då får ni se mig i ume!

Nä, men nu ska jag inte uppehålla er längre. Blir nog stan ett tag efter jag varit på skolan oxå. Får se om jag hittar någon rolig där som vill hålla mig sällskap tills min buss går. Behöver pengar oxå... Damn!
Nä, men nu sängen och sen upp... om ungefär 4 timmar........ JIPPI!

Måste hitta min USB kabel till telen oxå så jag kan börja producera bilder här oxå... DAMN!..hahahah allt e bara fel nu. Natti!

Kramar Claddz!