Bröllopet va en hitt!

Haloj!
i förrgår va det bröllop,Syster va hur fin som hälst går inte att förklara!!..åh jag blir nästan avis.Men hon va värsta negern!!Jag menar det som fan,hon va svart på ryggen för att hon har solat typ 25 min/dag.Det är verkligen inte bra för hyn.Men jag tor rjag laddar upp bilderna senare när jag fått tag på en sladd som mamma inte hade!

Tack pojkar och flicka som hjälpte till på bröllopet min syster måste ha varit nöjd med er! och jag va nöjd med er...och Tack Kalle som stod i baren med mig och stod ut med mitt tjat om att jag hade ont i fötterna,ryggen...osv..haha :)

Men nu ska jag ta och gå och sova i morgon är er Måndag och jag måste leta reda på min lärare på morgonen så fort som möjligt eftersom jag ska hålla föredrag...men jag har inget att säga(än) så det får bli en annan dag även om vi typ är sista gruppen,Annars får jag skriva värsta långa uppsaten ist.Tar fan häldre det än att prata..haha snackade inför typ 80 pers i lördags och ja..jag va så jävla nervös!!
trodde jag skulle dö jag skakade som fan och typ kallsvettades.

Aja men nog om det,Kram och sov gott :)

Kisses

Nervös, bröllop. men ikv chillar vi ;)

Haloj!
hade inte tid att skriva igår när jag kom hem efter skolan,efterosm jag aldrig kom hem.
Jag drog från skolan och åkte in till stan och lämnade tillbaka en klänning mamma köpt åt mig som jag skulle ha på bröllopet,men va med Finaste Fanny,hon hjälpte mig välja klänning och fixade t.o.m ett skärp!!..
Ni får se bilder efter bröllopet eftersom jag inte orkar springa och ta på mig kläderna nu och sen ta av mig dom bara för ett kort :)
Ni får nog se bilder på massa folk!

Ska snart vara med Fanny,hon skulle äta sen ska vi hitta på nånting roligt att göra :)
blir nog att dra omkring på byn,inge drickande.Ska inte dricka pga att Fanny får inte göra det nu när hon tagit hål i tungan så jag vill vara snäll och känna medlidande :) plus att ja..jag ska upp tidigt i morgon och fara på bröllop! Är ganska så nervös eftersom jag ska hålla tal med mina andra syskon...ojoj så nervös jag är. Har inte tänkt på det,men jag måste typ sitta och skriva ner från datorn på ett papper eftersom våran skrivare inte funkar av någon konstig anledning.. :S
Men det blir nog bra.

Hoppas Fanny ringer snart jag har faktiskt ganska så tråkigt. sitter och Lyssnar på IMesh,Sidan heter så där jag lyssnar på musik.Gratis och väldigt bra!

Men nu ska jag ta och kolla lite på kankse en sminkning jag kan ha till min lite "rockigare" outfitt i morgon :)

Kram<3

♥NattiNatti♥

försök att se det goda ja,försök att se det på ett bättre sätt.

Nu ska jag typ gå och lägga mig,suttit vid datorn,är sjukt sur,arg och bara förbannad!Vill inte snacka om det.
Men,i morgon är det en ny dag och jag hoppas jag vaknar glad men jag kommer ju inte ha glömmt det som hände idag....ALDRIG!
Fyfan asså...ååh nej nu blir jag sur igen och då kmr jag vara sur och somna sur och det blir inge bra.

Men,som sagt,jag går och lägger mig nu.På Måndag har jag redovisning..eller,vad jag nu ska kalla det!
vet inte vad jag ska prata om eller hur jag ska prata om det.Fan!
Tycker att allt går för långt,skolan går nerför medans livet har följt det spåret.Tror inte jag ska äta nånting i morgon(?)...tror det hjälper lite.
Ångest ångest ångest ångest ångest!!!
ojojoj mkt på en gång ellerhur!

Men puss och kram en ny dag i morgon<3

Kisses

Ett klick,en poäng,två klick,två poäng ;P

Gratisbio!?

Är det ett skämt eller är det på riktigt?.samla poäng och FÅ saker?.
Bibiljetter och sånt,det är ju hur bra som hälst!
Önskar jag kom på den iden men nu kommer vi till saken.

GratisBio.se är en sida som har funnits i ett x-antal år.
Men kan samla poäng genom att handla på sin favorit affär till att bara vara aktiv!
En super bra sida för dig som älskar allt som är gratis,du behöver inte ens jobba,slita för att få din belöning! Du behöver bara sitta och klicka med din datamus och poff så får du dina saker!

Ärligt talat så är det nästan bästa sidan ever,Ge den en chans?..okej du hittar gratisbio HÄR!
Ha så roligt!

Klicka så mycket du bara kan! ;P

Onsdag på skolan.

Hej bloggen!
Idag är jag faktiskt på ganska bra humör trots min natt med inte så mycket sömn,Klev upp klockan åtta och gick och duschade vilket inte va så uppskattande av mor min,Hon låg dock i deras säng och typ sov men endå.hihi.
MEn nu har jag SO igen och sitter här och skriver på dom bärbara datorerna som vi har på skolan,

Har ni skrivit eran önskelista för julen 09?..dax att göra det kanske..
haha men ha en bra dag nu ska jag sna´rt gå och äta,jag svälter ju ihjäl! :))

Kram!

VINN EN IPHONE HOS FOKI

Nyhet!
Min telefon håller på att rasa ihop totalt så jag har önskat mig en ny skit länge,en Iphone enda sen dom kom ut!
Så jag gick in på http://www.fokis.se idag och hittade en tävling hon hade arangerat! så fiffigt va!?
En tävling där hon lottar ut en I P H O N E, Precis vad jag behövde för att min dag skulle bli fulländad!

här hittar du hennes tävling!!! Lycka till.

Kisses

Gymnasieval 2010

Haloj.
Nu känner jag mig utanför.
Alla har typ fått prata med våran syo..förutom jo,jag!
Jag vill prata med honom typ igår och berätta mina planer och så han kan hjälpa mig med ansökan.
Känns inte alls bra har kännt massa ångest och har varit lätt påvärkad nu under tiden jag verkligen ska välja min framtid,Varför kan vi inte få en enda utbildning med massor av möjligeheter så man slipper välja?
Typ en linje,en skola.Tusentals möjligeheter.
Skulle vara en svinbra ide ju!Eller beror på vad alla vill gå,Men typ att man kan vidare utbilda sig sen eller någonting.

Så många gymnasium men bara en möjlighet.
NTI GYMNASIETJOHN BAUER GYMNASIET
PEDERSÖRE GYMNASIET
BALDER
FRYSHUSET GYMNASIUM
BÄCKADALS GYMNASIET

Och sen finns det ju såklart många många fler men detdär va bara några få alternativ.
Skulle vilja välja flera skolor att gå på,men nu blir det ju bara en jag och jag tror...bara TROR jag vet vilken men måste ju ha andrahands och tredjehands val också,Men. Om jag inte kommer in på skolan jag vill gå på så kommer jag bli VÄLDIGT ledssen,kommer nog inte gå till skolan alls då om jag ska vara ärlig.
Men man kan ju inte göra annat än att hoppas och försöka få upp betygen och se om jag kommer in på den skolan jag vill gå.Annars blir det att söka till en annan skola i samma kommun som föregående.
Skolan jag vill gå tänkte jag inte skriva här fören jag vet,Jag är så pepp på den skolan men ja,finns ju en chans att jag inte får gå den och då gråter jag.

Men nu ska jag ta och kolla lite till på skolan,och en annan och ja..en tredje så vi får stopp på denhär ångesten och allt.
Kram!

I skolan,

Hej bloggen,
Nu sitter jag på skolan och har SO,
jag har inget attt göra så jag skriver här en snabbis.
Igår va jag på Bio med Tomas och Lollan,Vi såg 2012 och det va verkligen en bra film, Skratta kan man oxå göra i filmen va några få inslag man kunde skratta åt!
Det va hemskt att det kanske händer,hatar verkligen när nåt sånt sägs för jag förbereder mig verkligen att det kommer hända!Men vi får hoppas att det inte händer,kommer verkligen dö då,jag villl inte dö när jag är ynka 18 år och inte ens får gå på systemet.
haha, men v
i får hoppas det inte händer,får flytta till godahoppsudden så att jag inte dör eftersom det är ända stället som kommer vara kvar.
Får se nu om det händer eller inte!

Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med öven om jag inte orkar.

KRAM!

Ny Uppdatering.

Jag är sjukt ledsen!!
Jag har varit mer inaktiv än vad som går,förlåt ärligt,jag har bara inte fått huvuet ur ugnen och börja skriva!..har suttit vid datorn och gjort massor med saker förutom att skriva här,åt er!

Igår va det en ganska så lugn och lite tråkig dag,och i förrgår,fredag med andra ord,så fick jag inte ens gå ut.
Men igår,då for jag och pappa till skråmträsk för att hämta en väldigt stressad Louise! Hon va så stressad ville slå till människan!Men vi åkte hem till mig och gjorde oss klara,jag duschade och sminkad emig gick ut med hundarna osv.... Sen mötte vi Jonna och åkte med henne in till byn,snäll pappa hon har ellerhur!?
ah,men vi träffade massor med folk och jag gick för at träffa Linda!!..vill inte gå in på vem det är känns för perssonligt men vi träffade henne sen drog vi tbx till byn,sen hände det inte så mkt förutom att jag och Lollo klättrade upp på några pallar,och satte oss där.Där tänkte vi sitta ett tag!..
Men sen,i slutet av kvällen så blev det till att Pierca Jonna och John!!!!
Jonna fick i naveln och John i Bröstvårtan!!..fyfan vad han skrek.
haha vad vi använde det hade vi kokat,vi får hoppas att dom inte får nån inflamation,
vi använde en säkerhetsnål för att göra hålet,sen tog vi en trubbig tjockare synål och tryckte egenom allt,fyfan asså.Använde fan tänger för att få igenom nålarna...stackars John!.. :(

haha men han e så hardcore att han klarar sånt,bilder kmr troligen sen har inte lust alls att ladda upp några bilder. Har dom inte ens på datorn.

Men nu ska jag fixa lite.
Måste bara tillägga att det finns ett pogram som du laddar ner gratis musik och allt,svin bra!!kostar ingenting eller nånting,Du laddar bara hem iMesh och därifrån lär du dig själv ;)

PS.Glöm inte kommentaren ;)

Kisses

Skola

Haloj,
Nu sitter jag i skolan och har svin tråkigt!!!
Har snart musik och vi hade idrott idag,vi fick välja mellan att jobba på dansen och typ basket. Såklart man valde att jobba på dansen!!

Men nu ska jag göra lite annat..
Ikv äre middag för våra föräldrar..60 kr!!
haha aja men hare chill!!!

Kram<3

En sen uppdatering.

Hej alla!..Det blir ett sent inlägg eftersom att det är farsdag och pga att vi har formaterat om datorn idag så allt har inte funkat som det ska och jag har just hämtat hem msn igen!

Igår va vi ute och sen inne och ute och inne..ja,det blev iaf en lugn kväll och slutat med att vi somnade på John´s tempur madrass!Fyfan så skön sägerjag bara!..jag kan köpa den sängen av dom och sova i den 24/7 eller 365/12,Fyfan så härligt.men jag och Lollan vaknade och sen drog vi,John klev just upp då och hans hade morgon fisyr helga!...fyfan va söt han va i håret..ahaha

Annars har det inte hänt så mkt mer idag jag är förkyld som faan och allt är bara dåligt då.
Måste tvätta massa kläder och städa mina rum, inge roligt alls faktiskt men det tänker jag då inte göra ikv!.

Och för det andra så suger ni på att kommentera! snälla lämna bara en komnetar så jag vet att ni varit här och att ni faktiskt läser.
Skulle vara sjukt shysst!
Men nu ska jag gå och förbereda mig inför i morgon,fyfan...Skola..
Och om min Farmor läser så älskar jag henne!...saknar så jävla många och den 20:de så ska vi ju till ume och dagen efter är det bröllop,hoppas jag får hem några fin fina bilder! och blir lite rikare ;)
Menmen,saknar Lizze och alla..

Kisses

ANG: Fredag 6/11-09

Haloj, :D

Igår va vi ute till klockan 3 och skulle cykla hem,det gick inte så jävla bra eftersom det hade S N Ö A T!!
Idag blir det att vara ute ska sova hos en idag så det blir bra..film maraton ; ) eller liknande.

Men här kmr lite bilder från igår!..jag rä inte med på en enda bild eftersom jag tog alla ;)
E T T H J Ä R T A N Å G O N H A D E G J O R T . .
D E N N A A K A D E N N I S
L I N A < 3
L O L L A N < 3
F R E D D E & L I N A
N I C K E
B O B B Y B O I


Nu ska jag dra ut med hundarna sen ska jag in till byn och vara med folk :)
Ska vara med L I N A , M O G G E och N I C K E och sen kmr kanske L O L L A N!! :D

Seya! Kisses

Svar till Evelina,En hund blir 2?

Fick en fråga om min hund :)
Min älskling med andra ord,Hon heter Ciccolina och är blandras mellan Jämnt och gråhund :D
hon är 3 år gammal fyfan vad tiden har gått fort!!


C l a d d z ♥ C i c c o l i n a


M y L o v e




Vi har ju en till hund,Nalle. Han är ungefär 2 år tror jag och är En massa olika raser.
•Schäffer
•alaskan mallamut(Stavning)
•Jämnt eller grå hund,fan minns jag!
N A L L E
F U L N A L L E

Papa roach-Getting away with murder

Här kmr en låt ;)


Somewhere beyond happiness and sadness
I need to calculate
What creates my own madness
And I'm addicted to your punishment
And you're the master
And I am waiting for disaster

I feel irrational
So confrontational
To tell the truth I am
Getting away with murder
It isn't possible
To never tell the truth
But the reality is I'm getting away with murder
(Getting away, Getting away, Getting away)

I drink my drink and I don't even want to
I think my thoughts when I don't even need to
I never look back cause I don't even want to
And I don't need to
Because I'm getting away with murder

I feel irrational
So confrontational
To tell the truth I am
Getting away with murder
It isn't possible
To never tell the truth
But the reality is I'm getting away with murder

(Getting away, Getting away, Getting away, Getting away, Getting away, Getting away, Getting away, Getting away, Getting away with murder)

Somewhere beyond happiness and sadness
I need to calculate
What creates my own madness
And I'm addicted to your punishment
And I'm the master
And I am craving this disaster

I feel irrational
So confrontational
To tell the truth I am
Getting away with murder
It isn't possible
To never tell the truth
But the reality is I'm getting away with murder
(Getting away, Getting away, Getting away)

I feel irrational
So confrontational
To tell the truth I am
Getting away with murder
It isn't possible
To never tell the truth
But the reality is I'm getting away with murder

♥FREDAG♥

Haloj bloggen!!...
Har mått riktigt dåligt idag.. :(
men aja,idag hade vi NO prov...det gick åt helvete!...inte så bra med andra ord.
Betalade G 70 spänn idag..haha till vad får ni veta en annan gång ;)
HAr fixat lite saker så snart ska jag ta en typ alvedon har sjukt ont i huvet!..men måste lägga mig ett tag så att jag mår bättre när Lollan kommer :D

Vi ska ut på byn och vara med folk,vet inte om det blir så mkt att göra...
haha måste ju länka Thomas blogg!!! http://www.smackmyass.blogg.se värd att läsa.

Här mkr lite bilder från idag,har faktiskt inte så mycket mer att skriva eftersom att jag har så sjukt ont i huvet så kmr jag inte på nåt.
Ha en underbar kväll jag vet att jag kmr ha det iaf ;)

A N T O N
M A T T E - G R U P P
M A T T E B O K

Torsdag 5/11-09

Hej söta jävlar!
Idag är det dax för EMA!!Typ världens bästa och största musik "gala"-hålls i B E R L I N i år
For hem från skolan lite tidigare idag också,det va grymt skönt med en promenad hem dock utan musik!Telefonen hade lagt av för att jag lyssnade för mkt i natt och somnade..! Typiskt mig...ja.

Peppad inför ikväll?..jag är då det,klockan 21.00 är jag bänkad framför tv´n dock så inebär det att jag måste städa pappa´s bil på söndag!..det är ju iaf farsdag då så vad har jag för val?..får stänga in mig i bilen lyssna på musik och..ja..städa?

Thats is C l a d d z L i f e!..haha roliga saker händer det nog i helgen oxå,troligen blire fest(?) vart kan jag dock inte säga utifallatt nån skulle läsa som i n t e ska läsa ;)

Och i morgon kommer L O L L O det kmr bli king!
Här är 2 bilder,inte så bra dock hunden rörde sig och dåligt ljus i rummet...
ja som sagt,2 bilder...
 Hon ser inte sådär cp ut,men hon rörde sig när kameran reagerade på att ta kort :(
 och lite inköp ;) Tidningen köpte jag själv medans mamma köpte chipsen...Me love my mom.

Menmen,nu ska jag ta och bänka mig lite inför EMA...såååå pepp :D

HARE GÖTT!!!

Kisses :*

Danzel/&\Neverstore

Haloj Igen!...Föregående inläg inehöll 2 bilder,här blir det en video,en bra baslåt!..Inte så bra text inte bra alls men grymt bra bas i den.
Samma saker sjungs om och om igen och man blir ganska så trött men annars bra bas.




Här är en annan bra låt!..Lyssnar ganska så mkt på den,väldigt bra.

Onsdag 4/11-09

Haloj alla söta!
Sitter här i data rummet med en gnällande hund och föräldrarna är och handlar.
Idag har jag haft 2 lektioner...det vill säga att jag försov migg till klockan 11 typ,det va samma igår men då hade vi dock långdag.

Hade SO prov idag men frågade om jag fick göra det i morgon och det får jag,yey for me!..
Har NO prov i morgon oxå och det suger för jag kan INGENTING!!!!
fan asså det kmr gå åt helvete.
Berättade jag vad som hände igår med Lollo?...haha(hennes länk finns längre ner på sidan)
Jo men hon hamnade på golvet utav nån konstig anledning och blev fylld med färg i ansiktet..enbart svart dock!...typ spritpenna,ojoj så hon såg ut,
SNYGG ELLERHUR!?

haha nä,men idag hade vi ju idrott oxå!skit tråkigt satt i ett omklädningsrum med Frida,Frida och Lollo och skulle "planera" men dom börjar bara snacka om en massa andra saker!!..ååh så sur jag blir när det händer!Här är några flickor :)
Lollo och Burre(Barre)...Deras bloggar finns längre ner,

Men nu ska jag ta och kolla lite opm fler gymnasium...Emanuel vill att jag går med honom,men det tänker jag inte även om vi tänker samma linje...Menmen..Och jag smsar med G..(emil)
MEN...Nu ska jag fixa lite saker innan mamma och pappa kmr hem.
KRAM<3

ANG:NTI GYMNASIET

Hej igen!
ville bara uppdatera angående NTI gymnasiet.

gå in på: http://www.ntigymnasiet.se för mer information om skolan.

NTI-Gymnasiet 3/11-09

Haloj Bloggen och läsarna!

Idag blev det inte den vanliga vägen hem,utan jag satte mig på bussen och åkte bort åt helvete och sen hen,antagligen för att pappa körde sen for vi och åt.. (A)

Sitter nu med beslut att ta och ångest att få bort!!Fyfan asså helvete varför ska man gå ut nian och måste välja ett gymnasium?
Idag fick jag hem en katalog från NTI gymnasiet,Funderar starkt på det!!..dock i en annan stad än i Skellefteå.
Dom finns i;
-Luleå
-Lund
-Södertälje
-Sundsvall
-Malmö
-Stockholm
-Uppsala
-Umeå
-Eskilstuna
-Sollentuna
-Falun
-Göteborg
-Norrköping
-Karlskrona

Åååh villken ångest jag får när jag måste välja sånthär!...bajs.
Nu står det mellan JB och NTI...Vad det blir vet jag inte men vi får hoppas på nånting bra!
Såhär ser katalogen ut som jag fick hem :D

Men nu ska jag kolla vidare på skolan och se om jag kan bestämma mig snart...ska ju välja snart!!!!

Första inlägget!

Haloj!!
Första inlägget på den nyblivna bloggen.
Har hållt på med Bloggen ett bra tag men är fortfarande inte klar,inte nöjd alls.
Ja..bilderna blev bra men vafan...blev bara att knåpa ihop nånting när jag satt vid Lollo´s dator och hade inte så många bilder att välja mellan :/

Idag...Idag har varit en jävligt härligt dag faktiskt!
Vaknade och duschade och klädde på mig...SMinkade mig och väntade på att Lollo skulle bli klar..haha det tog typ år. Kan säga såhär.Att under tiden hon duschade så sov jag,sen när jag duschade så vet jag fan inte vad hon gjorde men hon sminkade sig inte! Så när jag va klar i duschen så klädde jag på mig gick ner och satte mig vid bordet där hennes morsa och syster satt...Sen gick jag upp igen och typ fixade håret och sminkade mig..hon sminkade sig vid dethär laget...
Jag va klar och satte mig på toa stolen..ställde mig upp,satte mig ner osv...
jag kanske klagade lite och fixade mitt hår lite till bara för att fördriga tiden...JO!!!Och sen så noppade jag ögonbrynen.. ;)
haha jag hann göra sååå mkt när hon sminkade sig,Hon kankse sprang efter nånting mer vad vet jag..haha..

Men sen drog vi till skolan och alla nior...ja,vi drog till JB i stan(John Bauer) och fick information om olika linjer,Jag kollade på HR,IT-Media,Hantverk och Teknik inriktning IT...kännde jävligt pepp på flera utav dom..haha men det kan ju bara bli en linje ellerhur?..
Vill typ gå IT-Media men i en annan stad..ojoj men nu ska jag äta...

Tillbaka!
Det gick ganska så fort endå :)
Aja,men ska jag fortsätta?
ja,efter att vi kollat linjerna och ätit i deras minimala matsal så for vi tillbaka till Björnåkerskolan i Burträsk.Där hade vi en timmes rast sen hade vi 35 minuter musik(det ända som va kvar) sen hade vi svenska och slutade!...

Vill verkligen gå JB nu!!..ååh asså jag är så jävla pepp!!

KRAM!